Podnikatelský záměr | taneco a.s.
Produkční kapacita při plném provozu první farmy v Krnově činí 1.000 tun rybích produktů a 1.625 tun produktů ze zeleniny a bylin ročně. Výstup projektu představuje 4,25 % podíl z produkce sladkovodních ryb v ČR respektive 3,7% podíl na tržním segmen
Rybí speciality
Rybí speciality jsou skloubením chutné ryby, lahodných nálevů a kvalitního zpracování. Dále k výrobě přidáváme léty získané zkušenosti a tradiční i nové recepty přípravy. Můžete si tak pochutnat na naložených rybách, rybích salátech, pomazánkách a da
Ryba hoki |
Právě MCD používá bílé rybí maso k přípravě rybích sendvičů. Z celkového množství cca 45 milionů kg masa bílých ryb tvoří asi 15 % právě ryba hoki. Ryba hoki a zdraví. Konzumaci ryby hoki můžeme doporučit stejně jako konzumaci kterékoli jiné mořské r
Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků - Rybářské ...
Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků ... Tato kniha je uceleným přehledem zaměřeným na nutriční hodnotu a rozličné aspekty kvality ryb a dalších produktů akvakultury. Jsou popsány vlastnosti masa sladkovodních i mořských druhů ryb, statistická
Miroslav Feifer - Rybí lahůdky
Firma Feifer byla založena v roce 1995 Miroslavem Feiferem a již od svého prvopočátku se zabývá zpracováním mořských ryb, konkrétně mořských sleďů. V současné době je provozována Ditou Marešovou (rozenou Feiferovou) a Čeňkem Vedralem.